Pedagogiske besøk

Våre pedagogiske opplegg er tilpasset UDIRs rammeplaner og ulike kompetansemål. Innhold og lengde tilpasses sesongene i fjøs og hage, samt gruppens alder og språklige nivå.

Vi lager også pedagogiske opplegg på bestilling fra skoler, institusjoner og barnehager. Vi tilrettelegger gjerne oppleggene våre for barn og unge med spesielle behov. Gårdsbesøkene er gratis.


Ønsker dere å komme på pedagogisk besøk hos oss? 
Benytt påmeldingslink under - ta gjerne en kikk på kompetansemålene først 😊

Kompetansemål Naturbruk, VGSFlere trinn og kompetansemål er under utvikling. Ta kontakt, så kan vi samarbeide om et opplegg til det du ønsker😊

Bestill pedagogisk besøk på
Nordre Lindeberg Gård

Påmelding for pedagogiske besøk høsten 2023 er åpnet!

Praktisk info 

Pedagogiske besøk på Nordre Lindeberg Gård er et gratistilbud for barnehager, skoler og institusjoner i Oslo Kommune.  

Et pedagogisk besøk ledes av vår naturbrukspedagog. Dere kan spise matpakkene deres hos oss, enten ute på tunet eller inne i kaféen. Om dere ønsker å komme før eller bli igjen etter oppsatt tid for å spise matpakkene deres før besøket, ber vi om at dere informerer om det i bookingskjemaet. 

Om dere er større grupper eller hele klassetrinn må dere dele opp i mindre grupper og booke besøk på ulike dager, slik at dere får mest mulig ut av besøket. Husk at vi har med store, levende dyr å gjøre, så for at det skal være interessant og trygt for alle anbefaler vi maks 15-20 barn per gruppe.

Lurer du på noe om pedagogiske besøk som du ikke finner svar på her?
Ring vår naturbrukspedagog på telefon: (+47) 457 31 953 

I høst har vi reservert ulike dager og tidspunkt for ulike besøksgrupper, se plan under. Det er viktig at dere kun booker tid som er avsatt til deres målgruppe. 

Bestilling av pedagogiske besøk gjøres kun gjennom påmeldingslinken under. 

Høstferien 2023

I høstferien, mandag 2.oktober -  fredag 6.oktober 2023, gjennomfører vi ikke pedagogiske besøk på gården. 

Vanligvis er det påmelding til pedagogiske besøk på på gården på dagtid. I høstferien gjennomfører vi ikke vanlige pedagogiske besøk, siden gården er åpen for alle besøkende fra kl. 11:00 - 15:00 denne uka. Alle som vil kan komme på besøk i åpningstiden. Skoler, barnehager og institusjoner er også hjertelig velkomne i åpningstiden, men dere må ta hensyn til de andre besøkende. Husk at det da kan være veldig mange andre på gården, både små og store. Hvis dere kommer hit i høstferien er det viktig at dere er nok voksne til å følge opp alle barna til enhver tid. 

Det vil  være åpen kafé hver dag, der det er mulig å kjøpe vafler, kaffe og saft. Det er også mulig å kjøpe billetter til traktorkjøring og hestekjøring, som skjer mellom kl. 14 og 15 hver dag, mandag til fredag akkurat i høstferieuka. Det blir også hobbyverksted, mulighet for å besøke Halmhoppet og rebus, i tillegg til et eget program som du finner her

GÅRDSPLAKATEN

Nå du er på besøk på gården er du på besøk i hjemmet til dyrene og fuglene på gården, vi ber deg derfor om å:

  • GÅ ROLIG OG SNAKK MED INNESTEMME. Så blir ikke dyrene og fuglene redde for deg.

  • PASS PÅ MATEN DIN SÅ IKKE DYRENE FÅR TAK I DEN. De som jobber her passer på at dyrene får riktig mat til bestemte tider, slik at dyrene og fuglene ikke blir syke.

  • BESØK DYRENE SAMMEN MED EN SOM JOBBER HER. Dyrene er veldig glade i kos, og kommer gjerne bort for å bli klappet. Da er det godt å ha en voksen i nærheten som kjenner dyrene.

  • VI MÅ ALLTID VÆRE SNILLE MED DYRENE. Akkurat som vi er med mennesker.