Kaninene

Kaninene på gården er av rasen fransk vedder. De er hovedsakelig kjent for sine lange hengeører og for den store størrelsen, det er helt vanlig at de blir opp mot 6kg tunge. Fransk vedder er en rolig kaninrase som kommer godt overens med mennesker. På grunn av den store størrelsen egner rasen seg godt til mat, og den trenger derfor stor plass å bevege seg på. I sommerhalvåret har vi kaninene våre ute i stabburshagen og lekeparken. Lekeparken er åpen for barn og voksne i åpningstiden, og er dere heldige kommer det en kanin eller tre bort til dere for å få kos. 


HANNER


Propell

Mai 2022

Propell er den ene av våre avlshanner. Han er en skikkelig koseklump som alltid kommer løpende bort for kos, og kanskje for å sjekke om du har noe mat. Propell ble født på gården av Poppy og er sønnen til Humlesnurr. 


HUNNER


Poppy

2021

Josefine

2021

Solo

Mai 2022
Solo er søsteren til Sprett og Propell. Solo fikk navnet sitt av en barnehage som var på besøk våren 2022, og som var den første barnehagen som fikk hilse på de små kaninungene. 


Sprett

Mai 2022

Sprett er søsteren til Propell og Solo. Sprett er en morsom frøken som er full av energi, og hun fikk navnet sitt da hun alltid spratt rundt i redet da hun var liten. Hun har ikke sluttet å sprette, så antakeligvis ser dere hun sprette rundt i kaninbingen oppe på låven.