Åpningstider

På Nordre Lindeberg Gård arrangerer vi pedagogiske gårdsbesøk på dagtid og har åpent for publikum på ettermiddagen, i helger og i ferier. På dagtid i ukedagene er vi stengt for andre besøkende enn forhåndsbestilte pedagogiske besøk. Informasjon om pedagogiske besøk for barnehager og skoler på dagtid og bestillingslenke for slike besøk finner du her. Åpningstidene for publikum står til høyre.  

Noen helger står Sy-tvillingene her med sine nydelige hjemmesydde plagg, og noen helger er det åpen gårdskafé. Hvilke dager kaféen er åpen og hvem som driver den står til til høyre. Det er også mulig å leie lokaler hos oss. Informasjon om og forespørselsskjema for leie av lokaler finner du her

HVERDAGER 

15:00 - 18:00

HELG

11:00 - 15:00

FERIER OG HELLIGDAGER

Varierende

Helligdager og offentlige høytidsdager i mai

ONSDAG 1.MAI

TORSDAG 9.MAI

FREDAG 10.MAI

FREDAG 17.MAI

SØNDAG 19.MAI

MANDAG 20.MAI11:00 - 15:00

11:00 - 15:00

11:00 - 15:00

Stengt

11:00 - 15:00

11:00 - 15:00

GÅRDSKAFÉ

Ulike foreninger vil ha søndagsåpen kafé for alle våre gjester følgende datoer i 2024;

 • Søndag 14. januar Lindebergskolenes musikkorps
 • Søndag 21. januar Grorud ungdomskorps
 • Søndag 11.februar Grorud ungdomskorps
 • Søndag 18.februar Lindebergskolenes musikkorps
 • Vinterferien: mandag 19.februar - søndag 25.ferbuar Norsk Tyrkisk Forening 
 • Søndag 17.mars Grorud ungdomskorps
 • Søndag 24.mars Lindebergskolenes musikkorps
 • Søndag 21.april Grorud ungdomskorps
 • Søndag 12.mai Norsk Tyrkisk Forening
 • Søndag 26.mai Grorud ungdomskorps
 • Søndag 16.juni Grorud ungdomskorps

HVA KAN DU OPPLEVE PÅ NORDRE LINDEBERG GÅRD?

Når du er her på besøk i åpningstiden på ettermiddag eller helg står du fritt til å oppdage gården på egenhånd. Det er ingen organisert omvisning, men du kan hilse på alle dyrene som står inne i fjøset, oppe på låven og ute på beitene i eget tempo. 

Gården huser kuer, kalver, kviger, hester, sauer, lam, geiter, killinger, griser, høner, kalkuner, gjess, papegøyer, kaniner, hund og katter i løpet av ett år. Dyrene på gården har fritt valg, som betyr at de selv velger om de har lyst til å hilse på deg eller ikke. Dette er viktig for god dyrevelferd. Dyrene som har lyst til å hilse kommer som regel bort til porten eller reiser seg opp, slik at du kan strekke frem hånda og hilse på dem. De dyrene som ikke har lyst til å hilse akkurat nå trekker seg gjerne tilbake eller legger seg ned. Husk på Gårdsplakaten!

I 2.etasje finner du også Halmhoppet, der du kan hoppe i halmen, leke med ulike redskaper og kjøre mini-traktor! Husk bare å rydde etter deg når du er ferdig. Du er også hjertelig velkommen til å spise medbrakt mat på benkene rundt om på tunet, men husk å passe på maten din så ikke dyrene får tak i den. Dyrene kan bli veldig syke om de spiser menneskemat.