Påmelding åpnet for pedagogiske besøk på nyåret2024

29.11.2023

Nå har vi åpnet påmelding for pedagogiske besøk hos oss på nyåret i 2024. 

Påmeldingen åpnes i første omgang for perioden fra skolestart etter jul (2.januar) og frem til vinterferien (16.februar). Dette er for at vi skal ha mulighet til å evaluere oppleggene våre før vi åpner påmelding for besøk frem til sommeren. 

Som i høst har vi satt opp ulik besøkstider for ulike besøksgrupper, med egne pedagogiske opplegg tilpasset ulike aldersgrupper og behov. En beskrivelse av de ulike oppleggene finner du her.  Der finner du også påmeldingslinken, som tar deg til bookingsystemet. Alle besøk bestilles gjennom dette systemet, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger på hvordan dette fungerer. 

Det er viktig at du setter deg inn i de ulike besøkstypene før du melder på din gruppe, slik at både dyr og mennesker får en best mulig opplevelse hos oss!

Alle som ønsker å besøke oss på dagtid må booke et pedagogisk besøk. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker, ettersom vi på dagtid kjører maskiner og gjør krevende driftsoppgaver. I forbindelse med dette må vi ha oversikt over alle som er på gården på dagtid.  

Vi gleder oss til å se dere i vinter!

Lurer du på noe om pedagogiske besøk som du ikke finner svar på her på hjemmesiden?
Ring vår naturbrukspedagog (avbildet under) på telefon:
(+47) 457 31 953