Siste nyheter

Nå begynner det å nærme seg fullbooket for pedagogiske besøk hos Nordre Lindeberg Gård frem til vinterferien. Men frykt ikke, påmelding for besøk hos oss mellom vinterferien og sommerferien åpner i uke 4! I år har vi valgt å bare åpne påmelding til besøk frem til vinterferien først, slik at vi får mulighet til å evaluere de oppleggene...

Enten du er hjemme i barselpermisjon, trenger en pause fra hjemmekontoret eller er pensjonist er du hjertelig velkommen til pop-up åpent hos oss fredag 12.januar kl. 10 - 13.

Det er ledig et 100% vikariat på kveldsstellet hos oss og vi håper du søker om dette er noe du kunne ønske deg.

Fra 20. november til og med 15. desember tilbyr vi julebesøk for skoler, barnehager og institusjoner på gården.

Vi tester interessen for besøk på dagtid, enten du er hjemme i barselpermisjon eller er pensjonist. Vi kjører derfor pop-up åpent for de aller yngste og eldste fredag 22. september fra kl. 10 - 13.
Vanligvis er dette tidspunktet forbeholdt forhåndsbestilte pedagogiske besøk, men denne fredagen ønsker vi å holde åpnet for alle som vil komme på...

Fellesmiddagen onsdag 13.september var veldig hyggelig, og vi ønsker å fortsette med dette tilbudet de neste to onsdagene frem mot høstferien, altså onsdag 20.september og onsdag 27.september! Vil du være med oss å lage middag med råvarer fra gården?