Siste nyheter

Søndag 12.mai var det duket for KU-slipp her på Nordre Lindeberg Gård. Det var strålende vær og godt over 1000 av Oslos borgere fant veien til gården for å følge kuenes glade ferd fra fjøset og ut på sesongens første gress.

Er du hjemme på dagtid? Enten du er hjemme i barselpermisjon, trenger en pause fra hjemmekontoret eller er pensjonist er du hjertelig velkommen til pop-up åpent hos oss fredag 3.mai kl. 10 - 13.

Søndag 7.april arrangerer Juba "Påske på gården" her hos oss mellom kl. 11:30 og 15:00. Her kan du møte andre medlemmer av Juba, Juvente og IOGT. Du kan være med på å hoppe i høyet, hilse på dyrene, lage noe på påskeverkstedet, kjøre med hest og kjerre. Kanskje dukker påskeharen opp?

Påsken 2024

13.03.2024

I påskeferien, fra mandag 25.mars til og med mandag 1.april, er fjøset stengt. Uteområdene er åpne i åpningstiden, kl. 11 - 15, her finner du kuer, geiter og hester 🐮🐴🐐

I vinterferien hadde vi en gjeng med 5. - 7. klassinger som var med og hjalp til med morgenstellet hos oss på Nordre Lindeberg Gård.

Nå begynner det å nærme seg fullbooket for pedagogiske besøk hos Nordre Lindeberg Gård frem til vinterferien. Men frykt ikke, påmelding for besøk hos oss mellom vinterferien og sommerferien åpner i uke 4! I år har vi valgt å bare åpne påmelding til besøk frem til vinterferien først, slik at vi får mulighet til å evaluere de oppleggene...