Naturlekeplass 2024


I 2024 skal vi bygge en naturlekeplass i Eventyrskogen, ved hjelp av av Friluftsakademiet 

Eventyrskogen er området mellom garasjen, det hvite huset og gjerdet ut mot E6 her på Nordre Lindeberg Gård. Her er det spennende trær og mykt underlag, men ikke så mye annet. Nå ønsker vi å fylle Eventyrskogen med spennende lekeapparater laget med enkle hjelpemidler og mye kjærlighet.

Friluftsakademiet kommer for å holde kurs i naturlekeplassbygging i Eventyrskogen for oss, og vi vil gjerne ha med lokalsamfunnet i utviklingen av denne plassen. Sammen skal vi bygge en skikkelig fin lekeplass til glede for både store og små! Så om du er hjemme på dagtid er du hjertelig velkommen til å være med. For at vi skal bli en passelig stor gjeng så er det viktig at du melder deg på om du har lyst til å være med. Det er mulig å være med deler av dagen hvis du ikke har mulighet hele dagen.

Vi bygger naturlekeplass tirsdag 7.mai kl. 09:00 - 15:30. I løpet av én dag skal vi forhåpentligvis bygge mange artige leker og apparater. Har du lyst til å være med å bygge naturlekeplass? Meld deg på i skjemaet under!

Se hvor mye artig de lagde på Sotra: 

Påmeldingsskjema for naturlekeplassbygging