Takk for et strålende KU-SLIPP 2024!

14.05.2024

Søndag 12.mai var det duket for KU-slipp her på Nordre Lindeberg Gård. Det var strålende vær og godt over 1000 av Oslos borgere fant veien til gården for å følge kuenes glade ferd fra fjøset og ut på sesongens første gress.

Kuene var ivrige på sin ferd fra fjøset ned til E6-jordet, fulgt av publikum som sto langs etter gjerdet nedover. Vel fremme på det grønne gresset løp kuene noen runder frem og tilbake i ren lykke før de tok fatt på spisingen. 

På KU-slippet var det også åpen kafé med Norsk Tyrkisk Forening, Sy-tvillingene hadde utsalg i Stabburet, navnekonkurranse på lammene og grisene, KU-rebus, kjøring med hest og vogn, kjøring med leke-traktorer og leking i den nye naturlekeplassen i Eventyrskogen. Mange hadde også fulgt anbefalingen om å ta med eget piknikpledd for å slå seg ned på tunet. Både ansatte, besøkende og dyrene var godt fornøyde med dagen. 

Nå beiter kuene på jordene rundt gården frem til 1.juli. Da kjøres de på sommerbeite i marka, før de kommer tilbake igjen til gården 1.august.