Pop-up fredagsåpent 03.05.24

24.04.2024

Er du hjemme på dagtid? Enten du er hjemme i barselpermisjon, trenger en pause fra hjemmekontoret eller er pensjonist er du hjertelig velkommen til pop-up åpent hos oss fredag 3.mai kl. 10 - 13.

Vanligvis er dette tidspunktet forbeholdt forhåndsbestilte pedagogiske besøk, men denne fredagen ønsker vi å holde åpnet for alle som vil komme på besøk. Akkurat denne fredagen kan du altså komme og gå som du vil på gården, mellom kl. 10 og 13. Nå er våren her, og de fleste dyra er ute. Naturbrukspedagogen vil være tilgjengelig for å fortelle om de ulike dyra og ta med de som vil inn til dyra for å hilse på! 

Vi setter på kaffe i kaféen så det er mulig å sette seg ned inne hvis været er dårlig. Ellers har vi mange benker ute, så hvis været er fint er dere hjertelig velkomne til å sitte utendørs. Ta gjerne med medbrakt mat og drikke denne dagen, men pass på at ikke dyrene og fuglene får tak i den, de tåler ikke menneskemat!

Har du lyst til å ha med deg en barnehagegruppe eller skoleklasse hit denne dagen? Ta kontakt med naturbrukspedagogen vår på telefon 457 31 953 for å høre om det er plass. Denne dagen er først og fremst tiltenkt mindre grupper. For at flest mulig skal få en fin og trygg opplevelse hos oss ønsker vi ikke å ha mange store grupper her samtidig.