Kuslipp 2024

Ikke gå glipp av vårens store ku-slipp på Nordre Lindeberg gård, søndag 12.mai 2024! 🐮

Hvert år slippes kyrne ut på de store beitene rundt gården, enten Sør-jordet, Nord-jordet eller på E6-jordet. I år slippes kuene på E6 jordet! Vi setter opp gjerder som publikum kan stå langs med for å følge kuenes ville sprell fra fjøset til det grønne gresset.

Kl. 11 - 15 er kaféen åpen med salg av vafler og kaffe, Sy-tvillingene har Stabburssalg med barnetøy og annet, og det blir ku-rebus rundt om på gården. I fjor var det mange, mange hundre mennesker her på kuslippet, så ta gjerne med pledd å sitte på, så åpner vi jordene der det ikke går dyr for en kjempe-piknik! 

Program for dagen

11.00: Gården og kafeen åpner 🏡

11.30: KUSLIPP 🐮

12.30: Hestekjøring, billetter kjøpes utenfor Gartneriet 🐎

15.00: Gården og kafeen stenger - takk for i dag! 🏡

NB! Det er ekstremt begrenset med parkeringsplasser hos oss (kun 12 plasser). Det er ikke mulig å parkere oppe på tunet. Vi anbefaler alle som har mulighet å gå, sykle eller bruke kollektivtransport. Kommer du med bil anbefaler vi å parkere på en av industriområdene eller skolene i nærheten denne søndagen, og gå til oss (tar ca 10 min).


I fjor var det mange hundre mennesker på kuslipp, og tilfeldigvis ble det tatt flyfoto av gården akkurat når kuslippet foregikk søndag 7.mai 2023.